Søg
Søg Søg

 

Velkommen...

  

....til grundejerforeningen Skovbakkevej’s hjemmeside. Her på siden kan du finde generel information om Skovbakkevej og nyheder. Vi håber, at du finder det du søger.

Skovbakkevej er et dejligt grønt og åbent boligområde beliggende i den nord-østlige del af Viborg mellem Houlkærvej, Røddingvej og Nordre Ringvej.

Der er kort aftstand til naturskønne områder ved Nørresø, i Granadaskoven og i Nørremølle Enge. 

De første huse blev færdige i løbet af 1999 og området er fuldt bebygget. I området har der været fokus på de grønne områder og masser af luft mellem boligerne.

Denne hjemmeside har primært til formål at præsentere oplysninger omkring grundejerforeningen og lokalområdet. På den måde vil siden fungere som “opslagstavle” for grundejerforeningens medlemmer og samtidig som præsentation af området og dets beboere for andre interesserede.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte osMed venlig hilsen - klik her.

Bestyrelsen i grundejerforeningenNyheder


Referat fra generalforsamling ligger nu under mødereferater

  Læs mere ›

Ny legeplads

Der er nu kommet en ny legeplads på vejen. Gyngestativet blev skiftet i 2018 og nu er tårnet blevet udskiftet med et nyt. Legepladsen vedligeholdes løbende og evt....  Læs mere ›

Forslag til bestyrelsen

Husk at I altid kan skrive forslag til forbedring af vores vej til bestyrelsen:   bestyrelse@skovbakkevej.dk      Læs mere ›