Søg
Søg Søg

 

                                                                NYHEDER ------> 

Velkommen til grundejerforeningen Skovbakkevej’s hjemmeside -vi håber, at du finder hvad du søger.

Skovbakkevej er et dejligt grønt og åbent boligområde beliggende i den nord-østlige del af Viborg mellem Houlkærvej, Røddingvej og Nordre Ringvej.

Der er kort afstand til naturskønne områder ved Nørresø, Granadaskoven og  Nørremølle Enge. 

De første huse blev færdige i løbet af 1999 og området er nu fuldt bebygget. I området har der været fokus på det grønne rum og masser af luft mellem boligerne.

Hjemmesiden har primært til formål at præsentere oplysninger omkring grundejerforeningen og lokalområdet. På den måde vil siden fungere som “opslagstavle” for grundejerforeningens medlemmer og samtidig som præsentation af området og dets beboere for andre interesserede.

Beboerne på Skovbakkevej har oprettet en privat gruppe på Facebook "Skovbakkevej Viborg" - her kan alle på en nem måde dele oplysninger, som kan have interesse for alle eller flere - for eksempel hvis der er problemer med vand, el, internet mm. eller hvis nogen tager initiativ til en basketball kamp hvor alle kan være være med eller et fast tidspunkt på ugen hvor børnene mødes på legepladsen (bestyrelsen kan ikke kontaktes på Facebook, men via nedenstående kontakt)

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os - klik her.

 

Med venlig hilsen 


Bestyrelsen i grundejerforeningenNyheder


Referat fra Generalforsamling 2023

Referat fra Generalforsamlingen findes ved at trykke på LINK  VH Bestyrelsen      Læs mere ›

Evaluering af ændring af kontingent og honorering for deltagelse i grønne arbejdsdage.

Forslaget vedr. forhøjelse af kontingentet med 500 kr. og honorering for deltagelse i grønne arbejdsdage (med Viborg gavekort eller lignende) blev vedtaget på Generalforsamlingen i 2021 - link...  Læs mere ›

Grønne arbejdsdage 2023

Der er grønne arbejdsdage i 2023:   Lørdag den 22. april 2023 kl. 09-11 Onsdag den 31. maj 2023 kl. 19-21 Onsdag den 7. juni 2023 kl. 19-21 (her skal der...  Læs mere ›